Afbeelding
Allfreight

Over logistiek management door All Freight Logistics

Als u op zoek bent naar een expert in logistiek management, is All Freight Logistics de partner die u nodig heeft!

Hier is mijn verhaal…

Ik ben geboren een paar jaren na de Tweede Wereldoorlog in 1948. Mijn ouders zijn heel hun leven landbouwers geweest, waardoor ik als kind al goed besefte wat “hard werk” betekende. Nu, na zoveel jaren, ben ik er trots op en het helpt me nog steeds op weg!

Mijn carrière in deze sector startte in 1968 toen ik als koerier begon bij AMI, een groot bedrijf dat deel uitmaakte van de Compagnie Maritime Belge. Ik zorgde voor de follow-up van alle douanedocumenten en hielp de invoerafdeling. Drie jaar later begon ik te werken voor een kleine lokale vrachtvoerder & douanemakelaar. Daar leerde ik daadwerkelijk de kneepjes van het vak kennen, en later als verkoper.

In 1980 kreeg ik de kans om als Airfreight Manager te werken voor “Gerlach”, een groot Europees bedrijf. Ik bleef daar tot in 1985, toen ik de luchtvrachtafdeling van Livingston International aan de Brusselse luchthaven opende. En mijn droom werd werkelijkheid 5 jaar later toen ik mijn eigen bedrijf opstartte.

Waarom vertel ik dit? Omdat ik wil bewijzen dat u ons kunt vertrouwen! Bij All Freight Logistics geloven we in betrouwbaarheid. Mijn mensen en ik zijn ervan overtuigd dat we u op een uiterst professionele manier moeten inlichten over handel- en transportvereisten en logistiek management.

U kunt op ons rekenen! Vandaag en morgen
Freddy De Greef † (1948-2015)
 

All Freight werd mij toevertrouwd in 2014 na hier (21 jaar) te hebben gewerkt en zoals mij werd geleerd, zijn hoogwaardige klantenservice en betrouwbaarheid de kwaliteiten waar klanten op vertrouwen en die we vandaag blijven bieden.

We zijn ervan overtuigd dat we u op een zeer professionele manier moeten informeren over handels- en transporteisen en logistiek management. All Freight blijft groeien dankzij onze toewijding om de uitstekende service te bieden aan zowel klanten als agenten.

Ervaar het verschil! U kunt op ons rekenen voor de beste service, vandaag en morgen!

CEO
Gunter De Greef

Vraag gratis een offerte aan

Vraag hier gratis een volledig vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder.

offerte

Contacteer ons

Telefonisch 24h/24h bereikbaar +32 2752 95 20
Of via het contactformulier.

contacteer ons nu